Calibrating Inclusive Sporting Encounters

Nieuws

3e consortiummeeting

Op 10 juni 2021 is de derde consortiumbijeenkomst van het CISE-project gehouden. Vanwege de op dat moment geldende coronamaatregelen heeft deze meeting wederom online plaatsgevonden. Er kan worden teruggekeken op een productieve bijeenkomst waarbij onderzoeksresultaten zijn gepresenteerd, waardevolle feedback is gegeven en ervaringen zijn uitgewisseld. 18 online aanwezigen hebben deze middag bijgewoond.

Allereerst is er, aan de hand van de actualiteit, een globale overview gegeven van het gehele CISE-project en haar voortgang gedurende eerste jaar dat het onderzoeksproject loopt. De gevolgen van COVID hebben nog steeds impact op het project, met enige vertraging tot gevolg. Dankzij een budgetneutrale verlenging van 6 maanden van het project, afkomstig van partner ZonMW, loopt het project nu weer in lijn met de originele planning.

Door Iris Geerts, Susen Lange en Indre Kalinauskaite hebben middels presentaties de voortgang van de werkpakketten besproken. Door de aanwezigen is feedback gegeven op de ontwikkelingen en uitdagingen die ieder pakket met zich meebrengt. Inmiddels zijn de werkpakketten opgestart en is het mogelijk geweest om de eerste workshops en veldwerkonderzoeken op te zetten. Uiteraard zal de nasleep van COVID ook hierop invloed hebben, maar door dit goede nieuws en positieve vooruitzichten klonk veel optimisme.

Er kan dus worden teruggekeken op een consortiummeeting die productief en waardevol is voor het CISE project. Hopelijk tot ziens tijdens de volgende bijeenkomst!